MULTA Casting is een breed georiënteerd commercieel castingbureau die de focus op meerdere facetten in de castingwereld legt. Wij zijn gespecialiseerd in het casten, boeken, werven en begeleiden van o.a. acteurs, edel-figuranten, figuranten en meer.  Wij verzorgen accuraat en vlug de casting voor diverse media. Denk hierbij aan series, speelfilms, bedrijfsvideo’s, commercials, tv-programma’s en evenementen in welke vorm dan ook. 

MULTA Casting is in januari 2016 opgericht door Britt van der Gaag, Petra Koeleman en Lara de Vlieger. Ons team heeft jarenlange ervaring opgedaan bij vooraanstaande films, series en televisieprogramma’s en kan zich hierdoor nog beter verplaatsen in de wensen en eisen van iedere opdrachtgever.

 Wat onderscheidt MULTA Casting? Wij nemen het casten erg serieus en doen aan het moderne casten via verschillende sociale media.

 Wij gaan door tot de klant tevreden is en zijn op ieder moment te bereiken én gaan geen uitdaging uit de weg.  Bovendien hebben wij oog voor talent en denken wij per situatie mee aan een passende oplossing. Ons hechte team krijgt een kick om de persoonlijke service te verrichten die iedere opdrachtgever verdient!

 Hulp nodig op de set of in de studio of in de begeleiding van talenten? Ook hier staat MULTA Casting voor je klaar!

Britt van der Gaag

Britt van der Gaag

Casting Director

Lara de Vlieger

Lara de Vlieger

Casting Director

Petra Koeleman

Petra Koeleman

Finance Director

Sofie Nijland

Sofie Nijland

Booker

Lonni de Groot

Lonni de Groot

Booker

Lisa Clement

Lisa Clement

Intern

Chiel van Bodegraven

Chiel van Bodegraven

Intern