MULTA Casting biedt als extra service ook (set)begeleiding en kinderbegeleiding aan. Door onze eigen ervaringen op de set begrijpen wij als geen anders het reilen en zeilen van een productie. Of dit nu om grote groepen figuranten gaat, vierhonderd man publiek of kleine kinderen, wij helpen graag!

Onze begeleiders zijn op een professionele wijze geworven, zijn op de hoogte van de do’s & dont’s en steken graag hun handen uit de mouwen. Voor alle partijen een grote meerwaarde.

Het begeleiden van grotere of kleine groepen figuranten op de set: MULTA Casting verzorgt graag het proces van begin tot einde.

Quote

Voor de Endemol Shine serie ‘Vechtershart’ zochten wij specifieke figuranten en vooral sportieve types. Via MULTA Casting kregen wij de juiste én enthousiaste mensen.

De meiden weten op de set de mensen motiveren en te zorgen dat de club enthousiast blijft en daarnaast de juiste inzet toont. De figuranten waren altijd goed gebrieft en wisten wat ze konden verwachten. Als er op het laatste moment nog wijzigingen waren, pakte het team het meteen op.

Eveline Kortenaar

Productieleider, Endemol

Quote

MULTA Casting is een snel, meedenkend en energiek castingbureau!

Marleen Koelma

Production Manager, Made.for.Digital

Quote

MULTA Casting heeft uitstekend bijgedragen aan het succes van de opname van de romantische comedy ‘Gek van Oranje’. Zowel de kleine figuranten waren goed gecast maar ook de dagen met meer dan 300 figuranten per dag kwamen allemaal enthousiast opdagen. Voor een productie is het daarnaast ook fijn als de figurantenstroom goed en strak is georganiseerd. Britt en haar team verdienen een pluim voor hun werk en ik kijk uit naar de volgende samenwerking.

Niko Post

Productieleider, Gek van Oranje

Om uw beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Meer informatie.